Hamburg trafikrapporter, vejforhold Hamburg, trafikprop. Hent trafikinfo om din normale rute - HERE WeGo. Helt frem til udbygges motorvejen A7/E45 mellem motorvejs Hamburg få information om hvornår du skal regne med vejarbejde og omkørsel og om du. Der er massive køer i vente på motorvejene i Tyskland. Især ved den nordtyske storby Hamborg.

Videos

Hamburg: Hanse er blind Helt frem til udbygges motorvejen A7/E45 mellem motorvejs Hamburg få information om hvornår du skal regne med vejarbejde og omkørsel og om du. Hamburg trafikrapporter, vejforhold Hamburg, trafikprop. Hent trafikinfo om din normale rute - HERE WeGo. Der er massive køer i vente på motorvejene i Tyskland. Især ved den nordtyske storby Hamborg.

Megafransk vejarbejde hamburg - 1922 Brugt

Vigtigst af alt, beregn god tid, endda ekstra god tid! For den nord-sydgående A7-motorvej skal udvides og nogle steder overdækkes på lange strækninger gennem Hamborg. Den vej er lidt længere, og bilisterne må megafransk vejarbejde hamburg med, at turen til Hamburg kommer til at tage en time eller to mere. Det er ved Hamborg, der bliver tryk på i ferien. Sådan starter bilferien for mange danskere. Motorvejsafsnittet mellem Slesvig-Schuby og Slesvig-Jagel spærres i sydgående retning. Der er også indført midlertidig indrejsekontrol i Tyskland.

Megafransk vejarbejde hamburg

0 thoughts on “Megafransk vejarbejde hamburg

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *